Rajamandala, Rajapolah, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rajamandala
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanRajapolah

Rajamandala nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rajapolah, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg