Rajapati Di Pananjung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Rajapati Di Pananjung  
PanulisAhmad Bakri
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupanovél
Nu medalkeunKiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun2010

Rajapati Di Pananjung nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Ahmad Bakri. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2010 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg