Rajapati Di Pananjung

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Rajapati Di Pananjung  
Panulis Ahmad Bakri
Nagara Indonesia
Basa Basa Sunda
Rupa novél
Nu medalkeun Kiblat Buku Utama
Kaping dimedalkeun 2010

Rajapati Di Pananjung nyaéta novél anu ditulis dina basa Sunda ku Ahmad Bakri. Ieu buku novél téh dipedalkeun munggaran taun 2010 ku penerbit Kiblat Buku Utama.


Nulis.jpg