Raksabaya, Cimaragas, Ciamis

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Raksabaya
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Ciamis
Kacamatan Cimaragas

Raksabaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cimaragas, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg