Rambah Sayang, Tanoh Alas, Aceh Tenggara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rambah Sayang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tenggara
KacamatanTanoh Alas

Rambah Sayang nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Tanoh Alas, Kabupatén Aceh Tenggara, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Tanoh Alas, Aceh Tenggara


Gnome-home.svg