Rambatan, Ciniru, Kuningan

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Rambatan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Kacamatan Ciniru

Rambatan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciniru, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg