Rambatan Kulon, Lohbener, Indramayu

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Rambatan Kulon
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Indramayu
Kacamatan Lohbener

Rambatan Kulon nyaéta salasahiji désa di kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg