Rambong Payong, Peulimbang, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rambong Payong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanPeulimbang

Rambong Payong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Peulimbang, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Peulimbang, Bireuen


Gnome-home.svg