Rambong Payong, Peusangan Siblah Krueng, Bireuen

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rambong Payong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténBireuen
KacamatanPeusangan Siblah Krueng

Rambong Payong nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Peusangan Siblah Krueng, Kabupatén Bireuen, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Peusangan Siblah Krueng, Bireuen


Gnome-home.svg