Rancabango, Tarogong Kalér, Garut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Désa  Rancabango
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Garut
Kacamatan Tarogong Kalér

Rancabango nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Tarogong Kalér, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]




Gnome-home.svg