Rancahan, Gabuswétan, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rancahan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanGabuswétan

Rancahan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Gabuswétan, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg