Rangamati

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Rangamati

রাঙ্গামাটি
Rangamati1.jpg
Nagara Bandéra Bangladés Bangladés
Divisi Divisi Chittagong
Distrik Distrik Rangamati
Luhurna 14 m (49 ft)
Zona wanci UTC+6 (BST)
Kode pos
4500
Kode wewengkon 0351

Rangamati(Basa Benggala: রাঙ্গামাটি) nyaéta ibu kota administratif Distrik Pasir Rangamati di Bangladés.

Rujukan[édit | édit sumber]

Koordinat: 22°38′0″N 92°12′0″E / 22.63333°N 92.20000°E / 22.63333; 92.20000