Rangamati

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Rangamati
রাঙ্গামাটি
Skyline Rangamati
Rangamati is located in Bangladés
Rangamati
Rangamati
Lokasi Rangamati di Bangladés
Koordinat: 22°38′N 92°12′E / 22.633°N 92.200°E / 22.633; 92.200
Nagara Bandéra Bangladés Bangladés
Divisi Divisi Chittagong
Distrik Distrik Rangamati
Luhurna[1] Salah éksprési: operator * teu dipiharep, m (Salah éksprési: operator / teu dipiharep, ft)
Zona wanci BST (UTC+6)
Kode pos 4500
Kode wewengkon 0351

Rangamati(Basa Benggala: রাঙ্গামাটি) nyaéta ibu kota administratif Distrik Pasir Rangamati di Bangladés.

Rujukan[édit | édit sumber]

Koordinat: 22°38′0″N 92°12′0″E / 22.63333°N 92.20000°E / 22.63333; 92.20000