Rangkapan Jaya, Pancoran Mas, Dépok

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Rangkapan Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaDépok
KacamatanPancoran Mas

Rangkapan Jaya nyaéta salasahiji kalurahan di kacamatan Pancoran Mas, Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.