Rawa Lumbu, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Rawalumbu, Bekasi)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Rawalumbu

Peta lokasi Kacamatan Rawalumbu
Propinsi Jawa Barat
Kota Bekasi
Camat -
Lega 15,67 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 224.641 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -


Rawalumbu nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.





Nuvola filesystems folder home.png