Rayon Masally

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Masally
Masallı
A-Masalli.PNG
Nagara Bandéra Azerbaijan Azerbaijan
Aréa
 • Total 721 km2 (278 sq mi)
Populasi (2005)
 • Total 184.900
 • Dénsitas 158/km2 (410/sq mi)
Time zone GMT+4 (UTC+4)
 • Summer (DST) GMT+5 (UTC+5)

Masally (Masallı) nyaéta hiji raion di Azerbaijan

Galeri[édit | édit sumber]

Citakan:Masally Rayon