Roséanné Park

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rosé
로제
Rose, 2019
Profil
Native name박채영
NamiRoséanne Park
Nami lianPark Chae-young
Gumelar11 Pébruari 1997 (1997-02-11) (yuswa 24)
Auckland, Bandéra Selandia Anyar Selandia Anyar
AliranK-pop, Hip hop, musik dansa
PacabakanPanyanyi, penari
Alat musikVokal, Gitar
Taun aktip2016–ayeuna
LébelYG Entertainment (2016–ayeuna)
Maén diBlackpink

Roséanne ParkBasa Korea: 박채영, Jepang: またはパク・チェヨン), langkung dikenal salaku Rosé (gumelar 11 Pébruari 1997; umur 24 taun)), adalah seorang penyanyi perempuan asal Korea Selatan sareng bagian tina grup vokal awéwé, BLACKPINK. Anjeunna lahir di Selandia Anyar sareng digedékeun di Melbourne, Australia.[1]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "BLACK PINK個人資料更正" (dalam Chinese). 愛豆. 2016-09-18. Diakses tanggal 2016-10-17. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg