Rumah Deleng, Bangun Purba, Deli Serdang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rumah Deleng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténDeli Serdang
KacamatanBangun Purba

Rumah Deleng nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Bangun Purba, Kabupatén Deli Serdang, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Bangun Purba, Deli Serdang


Gnome-home.svg