Rutih, Silih Nara, Aceh Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Rutih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Tengah
KacamatanSilih Nara

Rutih nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Silih Nara, Kabupatén Aceh Tengah, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Silih Nara, Aceh Tengah


Gnome-home.svg