Ryan Gosling

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ryan Gosling
Ryan, 2014
GumelarRyan Thomas Gosling
12 Nopémber 1980 (1980-11-12) (yuswa 40)
London, Ontario, Kanada
PadumukanLos Feliz, California, Amerika Serikat
KabangsaanKanada
PagawéanAktor, sutradara, produser, musisi
Taun aktip1993–ayeuna
MitraEva Mendes (2011–ayeuna)
Karir musik
AliranRock indie, rock foklor
Alat musikVokal, keyboard, gitar, gitar bass, cello
Taun aktip2007–sekarang
Maén diDead Man's Bones

Ryan Thomas Gosling (gumelar 12 Nopémber 1980; umur 40 taun)[1] nyaéta aktor, panulis layar, musisi sareng pangusaha asal Kanada.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Ryan Gosling Biography (1980-)". FilmReference.com. Diakses tanggal 9 Juli 2014. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg