Ryu Jun-yeol

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Ryu Jun-yeol

Ryu Jun-yéol (gumelar di Suwon, Koréa Kidul, 25 Séptémber 1986; umur 32 taun) nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentar tina peranna minangka Kim Jung-hwan dina sérial tipi Reply 1988 taun 2015.

Rujukan[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg