Suwon

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Suwon
Map Suwon-si.png
Hangul: 수원시
Hanja: 水原市
Romanisasi Revisi: Suwon-si
McCune-Reischauer: Suwŏn-si
Statistik
Lega: 121.1 km²
Pangeusi: 1,105,953 2005 reg.
Kapadetan: 8,551.7 people/km²
Babagian Administratif: 4 gu, 42 dong

Suwon (Suwon-si) nyaéta ibukota propinsi tur kota pnggedéna di Gyeonggi-do, Koréa Kidul. Suwon ayana kurang leuwih 30 kilométer (20 mil) kiduleun Seoul. Kadang-kadang Suwon disebut ibukotana maén bal urang Koréa ku sabab kasohorna Suwon Samsung Bluewings, sarta sacara tradisional dipikawanoh ogé minangka "The City of Filial Piety".

Catetan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]

Koordinat: 37°15′N 127°00′E