Sérang, Sérang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sérang

Peta lokasi Kacamatan Sérang
Propinsi Banten
Kota Sérang
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sérang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.


 

Kota Sérang, Banten

Lambang Kota Serang.jpg

Kacamatan: Cipocok Jaya | Curug | Kasemen | Sérang | Taktakan | Walantaka

Citakan:Sérang, Sérang


Nuvola filesystems folder home.png