Sérang, Sérang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Sérang
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KotaSérang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri36.73.01
Désa/kalurahan-

Sérang nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sérang, Propinsi Banten, Indonésia.

Citakan:Sérang, Sérang