Lompat ke isi

Sérang, Salawu, Tasikmalaya

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Sérang
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Sérang
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténTasikmalaya
KacamatanSalawu

Sérang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Salawu, Kabupatén Tasikmalaya, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.