SMANUrul Huda

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMANUrul Huda
Informasi
JinisSwasta
Nomer Pokok Sakola Nasional20253661
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Babakan Astana No.3, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMANUrul Huda nyaéta Sakola Menengah Atas Swasta anu aya di Kabupatén Sukabumi. Alamat lengkepna di Jl. Babakan Astana No.3, Kalurahan/Désa Buniwangi Kacamatan Pelabuhan Ratu, Kabupatén Sukabumi, Jawa Kulon kalawan nomer NPSN 20253661.


Alephbet Edu.png