SMAN 1 Babakan Madang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Babakan Madang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20231322
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Babakan Madang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Babakan Madang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Babakan Madang, Kalurahan/Désa Babakan Madang Kacamatan Babakan Madang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231322.


Alephbet Edu.png