SMAN 1 Blanakan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Blanakan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20233652
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Blanakan 1.5, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Blanakan nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Blanakan 1.5, Kalurahan/Désa Blanakan Kacamatan Blanakan, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233652.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang