SMAN 1 Bongas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Bongas
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional69768187
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Bongas nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Bongas, Kalurahan/Désa Bongas Kacamatan Bongas, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 69768187.


Alephbet Edu.png