SMAN 1 Cileungsi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Cileungsi
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20200681
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Pasar Lama No. 66, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Cileungsi nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Pasar Lama No. 66, Kalurahan/Désa Cileungsi Kacamatan Cileungsi, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200681.


Alephbet Edu.png