SMAN 1 Cipeundeuy

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Cipeundeuy
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20216944
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Sawangan Cipeundeuy, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Cipeundeuy nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Sawangan Cipeundeuy, Kalurahan/Désa Wantilan Kacamatan Cipeundeuy, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216944.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang