SMAN 1 Compreng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Compreng
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20233653
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Mekarjaya - Compreng, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Compreng nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Mekarjaya - Compreng, Kalurahan/Désa Mekarjaya Kacamatan Compreng, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233653.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang