SMAN 1 Gantar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Gantar
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20252460
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Haurgeulis Gantar Km.6,5, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Gantar nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Haurgeulis Gantar Km.6,5, Kalurahan/Désa Gantar Kacamatan Gantar, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20252460.


Alephbet Edu.png