SMAN 1 Gunung Putri

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Gunung Putri
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20231330
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Sanding Bojongnangka, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Gunung Putri nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Sanding Bojongnangka, Kalurahan/Désa Bojong Nangka Kacamatan Gunung Putri, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20231330.


Alephbet Edu.png