SMAN 1 Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Indramayu
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20215980
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Soekarno-Hatta No.2, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Indramayu nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Soekarno-Hatta No.2, Kalurahan/Désa Pekandangan Kacamatan Indramayu, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215980.


Alephbet Edu.png