SMAN 1 Jalancagak

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Jalancagak
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20216943
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Jalancagak No. 061, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Jalancagak nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Jalancagak No. 061, Kalurahan/Désa Curugrendeng Kacamatan Jalancagak, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216943.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang