SMAN 1 Jasinga

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Jasinga
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20200587
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Sukamanah No. 3 Rt. 04/02, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Jasinga nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Suka manah No. 3 Rt. 04/02, Kalurahan/Désa Setu Kacamatan Jasinga, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200587.


Alephbet Edu.png