SMAN 1 Juntinyuat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Juntinyuat
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20264424
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Juntinyuat No. 14, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Juntinyuat nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Juntinyuat No. 14, Kalurahan/Désa Juntinyuat Kacamatan Juntinyuat, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20264424.


Alephbet Edu.png