SMAN 1 Kandanghaur

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Kandanghaur
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20215978
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Kandanghaur, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Kandanghaur nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Kandanghaur, Kalurahan/Désa Wirapanjunan Kacamatan Kandanghaur, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215978.


Alephbet Edu.png