SMAN 1 Klapanunggal

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Klapanunggal
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20276388
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Terusan Bojong, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Klapanunggal nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Terusan Bojong, Kalurahan/Désa Kelapa Nunggal Kacamatan Klapanunggal, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20276388.


Alephbet Edu.png