SMAN 1 Krangkeng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Krangkeng
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20215976
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Krangkeng No. 1, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Krangkeng nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Krangkeng No. 1, Kalurahan/Désa Krangkeng Kacamatan Krangkeng, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215976.


Alephbet Edu.png