SMAN 1 Lohbener

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Lohbener
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20233752
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Utara Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Lohbener nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Utara Lohbener, Kalurahan/Désa Lohbener Kacamatan Lohbener, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233752.


Alephbet Edu.png