SMAN 1 Losarang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Losarang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20215974
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Losarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Losarang nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Losarang, Kalurahan/Désa Losarang Kacamatan Losarang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215974.


Alephbet Edu.png