SMAN 1 Pabuaran

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Pabuaran
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20245860
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Pabuaran, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Pabuaran nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Pabuaran, Kalurahan/Désa Kadawung Kacamatan Pabuaran, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20245860.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang