SMAN 1 Pamanukan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Pamanukan
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20216940
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Eyang Tirtapraja No. 83, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Pamanukan nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Eyang Tirtapraja No. 83, Kalurahan/Désa Pamanukan Kacamatan Pamanukan, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20216940.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang