SMAN 1 Parung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Parung
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20200602
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Waru Jaya No. 17 Parung Ds. Waru Jaya, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Parung nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Waru Jaya No. 17 Parung Ds. Waru Jaya, Kalurahan/Désa Warujaya Kacamatan Parung, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200602.


Alephbet Edu.png