SMAN 1 Parung Panjang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Parung Panjang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20200887
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Sudamanik Km. 7, Desa Jagabaya, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Parung Panjang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Bogor. Alamat lengkepna di Jl. Raya Sudamanik Km. 7, Désa Jagabaya, Kalurahan/Désa Jagabaya Kacamatan Parung Panjang, Kabupatén Bogor, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20200887.


Alephbet Edu.png