SMAN 1 Patokbeusi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Patokbeusi
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20233657
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Rawagebang Km. 1 Patokbeusi, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Patokbeusi nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Rawagebang Km. 1 Patokbeusi, Kalurahan/Désa Ciberes Kacamatan Patokbeusi, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233657.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang