SMAN 1 Pusakanagara

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Pusakanagara
Informasi
Jinis Negeri
Nomer Pokok Sakola Nasional 20233654
Kurikulum Kurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
Lokasi Jalan Ciawitali No. 47, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
Afiliasi Kamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Pusakanagara nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jalan Ciawitali No. 47, Kalurahan/Désa Pusakaratu Kacamatan Pusakanagara, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233654.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang