SMAN 1 Pusakanagara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Pusakanagara
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20233654
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJalan Ciawitali No. 47, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Pusakanagara nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jalan Ciawitali No. 47, Kalurahan/Désa Pusakaratu Kacamatan Pusakanagara, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233654.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang