SMAN 1 Serang Panjang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Serang Panjang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20233655
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Cijengkol Sagalaherang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Serang Panjang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Raya Cijengkol Sagalaherang, Kalurahan/Désa Cijengkol Kacamatan Serangpanjang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20233655.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang