SMAN 1 Sindang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Sindang
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20215991
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Mt. Haryono, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Sindang nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Mt. Haryono, Kalurahan/Désa Sindang Kacamatan Sindang, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215991.


Alephbet Edu.png