SMAN 1 Sliyeg

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Sliyeg
Informasi
JinisNegeri
Nomer Pokok Sakola Nasional20215992
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Raya Sleman, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Sliyeg nyaéta Sekolah Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Indramayu. Alamat lengkepna di Jl. Raya Sleman, Kalurahan/Désa Sleman Lor Kacamatan Sliyeg, Kabupatén Indramayu, Jawa Kulon kalawan nomor NPSN 20215992.


Alephbet Edu.png