SMAN 1 Subang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
SMAN 1 Subang
Informasi
JinisNegeri
AkréditasiA
Nomer Pokok Sakola Nasional20216938
KurikulumKurikulum Tingkat Satuan Pendidikan
Alamat
LokasiJl. Ki Hajar Dewantara No. 14A Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon, Flag of Indonesia.svg Indonésia
AfiliasiKamentrian Pangatikan jeung Kabudayaan Indonésia
Moto

SMAN 1 Subang nyaéta Sakola Menengah Atas Negeri anu aya di Kabupatén Subang. Alamat lengkepna di Jl. Ki Hajar Dewantara No. 14A Subang, Kalurahan/Désa Dangdeur Kacamatan Subang, Kabupatén Subang, Jawa Kulon kalayan nomor NPSN 20216938.


Alephbet Edu.png

Citakan:SMA Negeri di Kabupatén Subang